Lamellgardin till din bostad från Hestra Markis

Lamellgardinen är ett perfekt modernt alternativ till den vanliga gardinen, det är en mycket snygg och diskret gardin som du fäster antingen i taket eller på väggen beroende på vad som passar bäst hos er. Att använda lamellgardin mörkläggning är perfekt när solens strålar ligger starkt på och skapar en otrolig värme i rummet, att då enkelt skjuta fram och vinkla lamellgardinen gör det smidigt för er att få skydd från såväl solen som direkt insyn vid lågt belägna fönster exempelvis.

Hos Hestra Markis hittar du alltid lamellgardiner i olika modeller, storlekar och alltid med ett brett sortiment och urval av tyger och med rätt ytbehandling. Just ytbehandlingen på lamellgardinen gör att den är mycket tålig och motståndskraftig, du kan exempelvis spilla både ketchup och rödvin på lamellgardinerna utan att materialet tar åt sig något. De är också mycket enkla att hålla rena och kan smidigt dammsugas utan att det behöver ta någon extra tid. Lamellgardinen är perfekt för såväl kontor som stora vardagsrum eftersom att du alltid kan beställa gardinen med precis det mönster och tyg som du vill, i den storlek som du behöver och med den montering som passar bäst in i rummet ni önskar ha den.

Lamellgardin som insynsskydd.

Lamellgardinen är som sagt perfekt att använda som mörkläggningsgardin eller solskydd samtidigt som den är snygg, stilren och modern. Men det är också ett mycket bra sätt att få ett smidigt insynsskydd om man exempelvis har sin bostad eller ett kontor beläget på en gata där det går mycket människor eller är väldigt stor insyn.

Då kan du enkelt dra fram och vinkla lamellgardinerna för att få ett enkelt insynsskydd samtidigt som du får in ljus och luft genom de vackra tygerna. Så för att göra er beställning kan ni snabbt och enkelt surfa in på www.hestramarkis.se för att hitta de lamellgardiner som kommer att passa er perfekt.